Skip to content

ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ,Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ

Νοέμβριος 15, 2009

Το παρακάτω κείμενο,αντικρούει βήμα βήμα,το γνωστό βίντεο,προσοχή το βίντεο,που έχει κυκλοφορήσει κατα το εμβόλιο της νέας γρίπης,και μπορείτε να το δείτε και εδώ,στο μπλόγκ.
Πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά και καλό είναι να τα βλέπουμε τα πράγματα σφαιρικά..
το βρήκα από το μπόγκ atheofobos2,εδώ..

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους με τον τίτλο The Swine flu Revolution: Depopulation and Eugenics στο οποίο ούτε λίγο ή πολύ θέλουν να μας πουν ότι υπάρχει μια διεθνής συνομωσία που μέσω των εμβολιασμών έχει σκοπό να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό!
Κυρίως στις ΗΠΑ αλλά και αλλού υπάρχει μια μεγάλη, ποικίλης προέλευσης ομάδα, που διεξάγει μια χωρίς επιστημονικά δεδομένα τεράστια εκστρατεία κατά των εμβολιασμών και συγκροτείται από συνομωσιολόγους ,ομοιοπαθητικούς και οπαδούς των διαφόρων εναλλακτικών θεραπειών και αστρολογιών , δεξιούς τρελαμένους θρησκόληπτους προτεστάντες, φανατικούς θρησκευόμενους κατά του έλεγχου των γεννήσεων και των εμβολιασμών με την λογική ότι αν ο Θεός θέλει να πεθάνει ένα παιδί πάμε ενάντια στην θέληση του, αν το σώσουμε !!, μέχρι ουφολόγους όπως επίσης και από εύπιστους και φοβισμένους από όλους αυτούς γονείς.
Το βίντεο τελειώνει με την φράση :
Εάν έχετε έστω και λίγο μυαλό θα κάνετε σωστή προετοιμασια
Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην έρευνα και την αναζήτηση

Αυτό λοιπόν ακριβώς έκανα και εγώ και έψαξα στο διαδίκτυο να δω τι είναι όλοι αυτοί που μιλάνε και τι βαρύτητα έχουν αυτά που λένε.
Πολλές από τις συνεντεύξεις έχουν μεταδοθεί από το ακροδεξιό κανάλι FOX των ΗΠΑ.

Ξεκινάει με μια χαζοχαρούμενη που κάνει χιούμορ λέγοντας κάντε το εμβόλιο για να τελειώνουμε και αμέσως μετά μας δείχνει τονΜπούς, προφανώς επειδή η φάτσα του μας γυρνάει τα άντερα, να μιλάει για προπαγάνδα, για να πειστούμε αμέσως , ποιος είναι πίσω από μια διεθνή φασιστική κυβέρνηση.
Μετά για να αποκτήσουμε την ιδέα της παγκόσμιας συνομωσίας παρατίθενται αποσπάσματα ομιλιών από διάφορους ηγέτες που είναι προφανές ότι μιλούν για την πρόσφατη παγκόσμια οικονομική κρίση , έως που φτάνουμε σε μια έκθεση που είχε εκπονήσει ο Κίσιγκερ το 1974 για τα προβλήματα του υπερπληθυσμού, οπότε και περνάει το μήνυμα ότι η διεθνής συνομωσία έχει βάλει στο μάτι να εξοντώσει τον πληθυσμό όχι μόνο σε ένα αλλά σε ολόκληρα 13 κράτη!
Όποιος έχει τα κότσια ας διαβάσει τις 200 σελίδες της έκθεσης εδώ ,απλά εγώ με μια ματιά που της έριξα εντόπισα το σημείο με τα 13 κράτη και το τι λέει:

Για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη των μεγαλύτερων χωρών και να αυξήσουμε την πρόοδο προς την σταθερότητα του πληθυσμού, πρέπει να δοθεί πρωταρχική έμφαση στις μεγαλύτερες και ταχύτερα αυξανόμενες από τις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου η ανισορροπία μεταξύ του ρυθμού αύξησης του πληθυσμού και των δυνατοτήτων ανάπτυξης προκαλεί σοβαρούς κινδύνους αστάθειας, κοινωνικής αναταραχής και διεθνών εντάσεων. Αυτές οι χώρες είναι η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν η Νιγηρία ,το Μεξικό, η Ινδονησία ,η Βραζιλία, οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, η Αίγυπτος, η Τουρκία ,η Αιθιοπία και η Κολομβία.
Από ένα σύνολο 73.3 εκατομ. διεθνώς μέσου όρου αύξησης του πληθυσμού από το 1970-1975, αυτές οι χώρες συνεισέφεραν τα 34.3 εκατ. ή το 47%. Αυτή η ομάδα των κρατών περιλαμβάνει μερικές χωρίς κυβερνητικό ενδιαφέρον για οικογενειακό προγραμματισμό και άλλες με δραστικά κυβερνητικά προγράμματα οι οποίες απαιτούν και θα καλοδεχτούν ευρύτερη τεχνική και εμπορική βοήθεια.

Καπάκι μετά έρχεται ο Hal Lindsey που είναι ευαγγελιστής συγγραφέας χριστιανικών βιβλίων που οι τρελαμάρες του έχουν πουλήσει 35.000.000 βιβλία σε 54 γλώσσες !
Ο Hal Lindsey βάσει όπως λέει βιβλικής προφητείας, γράφει στα βιβλία του ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μέλει να γίνει η Αναγεννημένη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που θα κυβερνάται από τον Αντίχριστο, όπως βέβαια το ίδιο κυβερνάται και η Ρωσία !
Εκτός των άλλων δε προφητεύει ότι ο Αρμαγεδδών δεν είναι μακριά!
Διαπιστώνει λοιπόν κανείς ότι η μπουρδολογία έχει ένα εκτεταμένο παγκόσμιο κοινό που είναι ευεπίφορο στο να πιστέψει από διεθνείς συνομωσίες μέχρι Αντίχριστους.
Άλλωστε πως θα πούλαγε αλλιώς ο Λιακόπουλος τα βιβλία του εδώ;
Στην συνέχεια ο John Βerman δημοσιογράφος του ΑΒC μας μιλάει για το μυστικό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων που προφανώς και αυτό συμμετέχει στην διεθνή συνομωσία.
Μετά ακούγεται ότι η Ακαδημία Επιστημών του Τέξας βράβευσε τον καθηγητή Eric R. Pianka που είναι βιολόγος, ειδικός ερπετολόγος και εξελικτικός οικολόγος (;) ο οποίος υποτίθεται ότι μίλησε περί γενοκτονίας.
Τον κατηγόρησε γι΄ αυτό ο Mims,ένας εμπειρικός επιστήμων, οπαδός του ευφυούς σχεδιασμού.
Βέβαια η Texas Academy of Sciences, που έγινε η ομιλία δήλωσε ότι:
Πολλές από τις δηλώσεις του Dr. Pianka παρερμηνεύτηκαν και χρησιμοποιήθηκαν με σκανδαλοθηρικό τρόπο.

Αμέσως μετά ο εκφωνητής του FOX μας λέει με σοβαρό τρόπο πως υπάρχει πρόταση (χωρίς να αναφέρεται από ποιους) να στειρώσουμε υποχρεωτικά τον πληθυσμό για έλεγχο του υπερπληθυσμού!
Για να επιβεβαιωθούν δε τα παραπάνω αναγράφεται μια από τις ηλίθιες οικολογικοφιλοσοφικές δηλώσεις του Πρίγκηπος Φιλίππουγνωστού επισκέπτη του Αγίου Όρους.
Όμως στην καταχθόνια συνομωσία για την ελάττωση του πληθυσμού συμμετέχουν και τα λόμπυ των πρασίνων που με δραματικό τόνο ο εκφωνητής μας λέει ότι :δηλαδή κάποιοι από σας πρέπει να πεθάνετε αλλιώς όλοι θα πεθάνουμε!
Για να εδραιωθεί δε η άποψη αυτή, επιστρατεύεται ένα κείμενο του 1953 του Bertrand Russell, από το βιβλίο του «The Impact of Science on Society» ,εποχή που η τεχνολογική πρόοδος και ο ψυχρός πόλεμος δημιουργούσε τον σκεπτικισμό των διανοητών και οδήγησε και τον George Orwell να γράψει το 1949 το κλασσικό του έργο 1984.
Και τώρα πλέον φτάνουμε στον μεγάλο διανοητή Alex Collier,ένα πιο προηγμένο Λιακόπουλο της Αμερικής ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με μπλέ εξωγήινους από την Ανδρομέδα και διατηρεί μαζί τους τηλεπαθητική επαφή!!
Αυτός αντί για Νεφελίμ και Ελοχίμ συναναστέφεται τους Reptilians !
Μετά λοιπόν τις σοβαρές αυτές δηλώσεις και αφού πλέον έχουμε πειστεί για την διεθνή συνομωσία για να μας εξοντώσουν, φτάνουμε στο ζουμί της ιστορίας που είναι τα εμβόλια.
Αφού ξεκινήσουμε με την συνταρακτική είδηση ότι κάνοντας το εμβόλιο θα αποκτήσουμε την νόσο των χοίρων, φτάνουμε στην κλασσική πια επιχειρηματολογία για τον κίνδυνο από τον υδράργυρο που έχουν τα εμβόλια.

Έδώ λοιπόν ας πούμε δυό λόγια για τα εμβόλια.
Αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά αδρανοποιημένοι ιοί της γρίπης ή συστατικά των ίδιων ιών που έχουν αναπτυχθεί μαζικά στα κύτταρα εμβρύων κότας.
Τα εμβόλια ενάντια στη γρίπη είναι από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν (το 1946) ενάντια σε λοιμώξεις από ιούς. Υπάρχει, δηλαδή, εμπειρία 63 ετών και πληθώρα πληροφοριών σε ότι αφορά εμβολιασμούς μεγάλου αριθμού ατόμων σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Επειδή οι ιοί της γρίπης αλλάζουν (μεταλλάσσονται) συχνά, κάθε χρόνο το εμβόλιο της γρίπης προσαρμόζεται στα νέα στελέχη του ιού , συμπεριλαμβάνοντας τα στελέχη της εποχιακής γρίπης που αναμένεται να δημιουργήσουν τις επερχόμενες επιδημίες γρίπης.
Η εμπειρία έχει καταδείξει ότι η αλλαγή στα στελέχη δεν έχει επίδραση στην ασφάλεια και τη δραστικότητα του εμβολίου για την εποχιακή γρίπη και για τον λόγο αυτό και μπορεί να κυκλοφορήσει σε τόσο σύντομο διάστημα.

Ας δούμε τώρα και τα σχετικά με τον υδράργυρο.
Ο υδράργυρος με την μορφή Thimerosal ή thiomersal από το 1927 χρησιμοποιείται σε ελαχιστότατες δόσεις σαν αντιμικροβιακός παράγοντας στα εμβόλια.
Επειδή ο υδράργυρος είναι νευροτοξικός κατηγορήθηκε σαν αιτία που προκαλεί αυτισμό στα παιδιά επειδή παρατηρήθηκε αύξηση των περιστατικών με αυτισμό τα τελευταία χρόνια .
Η υπόθεση αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί επιστημονικά και η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) θεωρεί ότι η χρήση της Thimerosal στα εμβόλια είναι ασφαλής .
Παρ΄ όλα αυτά από τις αρχές της 10ετίας οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλές άλλες χώρες μετά τον θόρυβο που έγινε, μείωσαν την χρήση της και σταμάτησαν την ανοσοποίηση των παιδιών με τέτοια εμβόλια.
Παρά την διακοπή όμως της χρήσης της Thimerosal ,ο αριθμός των περιστατικών με αυτισμό δεν μειώθηκε.
Στο σημείο αυτό εμφανίζεται ο τακτικός από ότι φαίνεται στο FOX, Kent Holtorf MD, σαν ειδικός στις φλεγμονώδεις νόσους κατά το κανάλι, χωρίς όμως να αναφέρεται ποιά είναι ακριβώς η ειδικότητα του,και ο οποίος έχει κλινική, όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω,με θεραπείες υποκατάστασης με φυσικές biοidentical ορμόνες μέχρι θεραπείες για την κόπωση και την χαμηλή libido!
Ο όρος biοidentical από το FDA δεν θεωρείται επιστημονικός και ορισμένοι τον έχουν χαρακτηρίσει ψευδοεπιστημονικό νεολογισμό, και ένα έξυπνο τρόπο για το μάρκετιγκ των διαφόρων προϊόντων του είδους που κυκλοφορούν και προφανώς πουλάει στην κλινική του.
Αφού μας πει μαζί και με έναν άλλο άγνωστο γιατρό που την ιατρική την εξασκεί στο σπίτι η γυναίκα του και όχι αυτός , γιατί μας λέει ότι δεν θα κάνει η σύζυγος το εμβόλιο στα παιδιά τους, ακολουθεί μια κινδυνολογία άγνωστου εκφωνητή σχετική με την παραγωγή του εμβολίου.
Συνεχίζεται μετά το γνωστό τροπάρι για εκφοβισμό του κόσμου με τον αυτισμό, χωρίς βέβαια να αναφέρεται ότι παρά την διακοπή της χρήσης της Thimerosal δεν εμφανίστηκε μείωση στα περιστατικά αυτισμού.
Στην συνέχεια ακολουθεί το βαρύ πυροβολικό που είναι ο καθηγητής Boyd Haley ο πρώτος που μίλησε για τους πιθανούς κινδύνους αυτισμού και Alzheimer από τον υδράργυρο στα εμβόλια και στα οδοντιατρικά αμαγάλματα.
Τα ευρήματα του όμως του Boyd Haley,δεν επιβεβαιώθηκαν από άλλους ερευνητές πειραματικά, και για τον λόγο αυτό ή Public Health Service και η American Dental Association απέρριψαν το 2008 τους ισχυρισμούς του.
Μετά εμφανίζεται μια νεαρά άγνώστων στοιχείων, μάλλον μια που έχει ένα μπλογκ με τίτλο case about Bird flu και λέει κάτι ασαφή, αντιεπιστημονικά και ομιχλώδη κατά της εταιρείας BAXTER μιας από τις παρασκευάστριες των εμβολίων, αλλά και κατά της WHO.
Διάφοροι μετά άσχετοι και άσχετες λένε ότι δεν θα εμβολιαστούν και φτάνουμε και στην πρώτη νεκρή από το εμβόλιο, όχι της ηπατίτιδας, όπως έχει λανθασμένα μεταφραστεί, αλλά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που έχει χαρακτηριστεί από την WHO ως η πρώτη ιογενούς αιτιολογίας (HPV) κακοήθεια και αυτό είναι και το πρώτο εμβόλιο που παρασκευάστηκε για ένα καρκίνο .
Βέβαια δεν αναφέρεται ότι η νεκροτομή που έγινε στην συνέχεια , έδειξε ότι το άτυχο κορίτσι δεν πέθανε από το εμβόλιο αλλά από κακοήθη όγκο στη θωρακική χώρα.
Μετά για να ερεθίσουμε και το αίσθημα των περισσοτέρων κατά των πολυεθνικών εταιρειών, βάζουμε και μερικούς να μας λένε πως οι φαρμακευτικές εταιρείες θα κερδίσουν πολλά λεφτά από αυτήν την ιστορία και η Evelin Pringle (ερευνήτρια δημοσιογράφος ,κάτι σαν Τριανταφυλλόπουλος δηλαδή στις ΗΠΑ!) ξιφουλκεί κατά του παιδιάτρου Paul A. Offit ειδικού στις φλεγμονώδεις παθήσεις, στην ανοσολογία και στην ιολογία και συνεφευρέτη μετά 25 χρόνια έρευνας, του εμβολίου του ροταϊού υπεύθυνου για την βαρεία γαστρεντερίτιδα των παιδιών, ιού που σκοτώνει πάνω από 600.000 παιδιά τον χρόνο κυρίως στις υποανάπτυκτες χώρες.
Ο Paul Offit είναι σαφώς κατά της υπόθεσης ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και τα έσοδα του βιβλίου του, του 2008 Autism’s False Prophets τα έχει διαθέσει στο Κέντρο Έρευνας για τον Αυτισμό στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας.
Για την εκστρατεία του υπέρ των εμβολιασμών έχει δεχτεί απειλές από διάφορους παλαβούς αντίθετους των εμβολιασμών ότι θα τον σκοτώσουν και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε συνοδεία ένοπλου φρουρού.
Παρά την πίστη του όμως γενικά στους εμβολιασμούς, όταν το 2002 υπήρχε ευρύτερα διαδεδομένος ο φόβος για διασπορά του ιού της ευλογιάς από τρομοκράτες, ήταν ο μόνος που υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται ο μαζικός εμβολιασμός, όπως ήταν και λογικό .
Τέλος πριν να μας συμβουλέψουν να ερευνήσουμε, όπως και κάναμε, ακούμε από ένα σοβαροφανή μπούρδα και την άλλη κλασσική και ευρέως διαδεδομένη στους άσχετους με την ιατρική, συνωμοσιολογική δοξασία ότι οι ιατρικές και φαρμακευτικές εταιρείες έχουν το φάρμακο για τον καρκίνο και μας το κρύβουν!
Αλλά προφανώς μας το κρύβουν, παρότι έτσι χάνουν τεράστια ποσά ,γιατί προτιμούν να μας ξεκάνει ο καρκίνος με αποτέλεσμα να ελαττωθεί ο πληθυσμός και έτσι να το πουλάνε σε λιγότερους αλλά καλύτερους!
Βέβαια όσοι έχουν γνώσεις ογκολογίας ξέρουν ότι δεν υπάρχει ποτέ η δυνατότητα να υπάρξει ΕΝΑ φάρμακο για τις διάφορες μορφές του καρκίνου, αλλά μόνο διαφορετικά , ανάλογα με τον ιστολογικό του τύπο και την εντόπιση του, με ελπιδοφόρα προοπτική για μερικά νεοπλάσματα αυτό να είναι εμβόλιο.
Advertisements
One Comment leave one →
  1. IMOLAOS permalink
    Νοέμβριος 15, 2009 3:36 μμ

    Δεν λάβατε καθόλου υπ όψιν και τους φανατικούς μουσουλμάνους που κάπου στην άκρη του μυαλού τους δημιουργείται η ιδέα πως την εισαγωγή στο σώμα μας του εμβολίου των χοίρων ισως την απαγορεύει το κοράνι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: